Svatomartinské menu – speciality měsíce

Na svatého Martina 11.11.2025 startujeme naše zbrusu nové svatomartinské speciální menu, kterému vévodí tolik poptávaná KACHNA!

Náš thajský šéfkuchař Ton se svým týmem pro vás u příležitosti tohoto evropského svátku, připravil následující menu:

Láb Gaj

Láb Gaj – Kuřecí salát s lepivou rýží  spicyspicy

ลาบไก | Ikonický pikantní salát ze severovýchodního Thajska (Isán) s autentickou thajskou chutí. Mleté kuřecí maso, speciální thajská zálivka s thajskými bylinkami a zeleninou s lepivou rýží. Toto jídlo se již brzy bude stěhovat pro velký úspěch na naše stálé menu ;-).

Bamí Pet Jáng – grilovaná kachna s vaječnými nudlemi a asijskou omáčkou

บะหมี่เป็ดย่าง | Velmi oblíbený street food z Bangkoku inspirovaný čínskou kuchyní. Kachna je připravená metodou Sous Vide a podávaná s vaječnými thajskými nudlemi, tajnou asijskou omáčkou a zeleninou Phak Choi, mrkví a koriandrem.

Kéng Phanéng Pet – kachna s thajským Panang kari spicy

แกงพะแนงเป็ด | Velmi oblíbené lehce pikantní thajské kari Panang s kokosovým mlékem, kachním masem připraveným metodou Sous Vide, kafrovým listem, paprikou, cuketou, hráškem a cherry rajčátky. Podáváno s thajskou jasmínovou rýží.

Kéng Phet Pet Jáng – grilovaná kachna s červeným kari spicy

แกงเผ็ดเป็ดย่าง | Pikantní thajské červené kari s kokosovým mlékem, kachnou připravenou metodou Sous Vide, zeleninou, bambusovými výhonky, ananasem. Podáváno s thajskou jasmínovou rýží.

Pet Jáng Makhám – grilovaná kachna s tamarindovou omáčkou

เป็ดย่างมะขาม | Grilované kachní prso připravené metodou Sous Vide se speciální thajskou tamarindovou omáčkou a zeleninou podávané s jasmínovou rýží.
 

Phad Prik Thaj Dam Pet – rýže s kachnou a thajskou pepřovou omáčkou

ผัดพริกไทยดำเป็ด | Jasmínová rýže s kachnou připravenou metodou Sous Vide, thajskou pepřovou omáčkou, zeleninou, houbami a koriandrem.
 

Svátek svatého Martina

Jelikož si lidé v ČR oblíbili svatomartinské husy u příležitosti oslav svátku svatého Martina a jelikož již spoustu měsíců naši zákazníci často poptávají v našem menu kachnu, dali jsme hlavy dohromady a rozhodli jsme se, že dnem svátku svatého Martina odstartujeme naše speciální menu ne s husou, ale s kachnou. A to i přesto, že kachna není původní thajské jídlo a pochází z Číny. Nicméně náš šéfkuchař Ton pro vás připravil kachnu na 5 různých thajských způsobů a navíc skvělou metodou Sous Vide, která předchází vlastnímu grilování kachny. Tak je zajištěna skvělá chuť a struktura naší kachny. 

Přijďte tedy ochutnat pravou thajskou chuť naší kachny, která Thajsko nemá jen v názvu, jak to vídáme ve food courtech v obchodních domech po celé ČR, ale především oplývá pravou thajskou chutí! 

Těšíme se na vás!

objednat online