Otevření nového thajského bistra

Waiwari thajske bistro

Po dlouhých přípravách a plánování jsme velmi rádi, že můžeme našim zákazníkům oznámit otevření našeho nového bistra Waiwari thajské bistro dne 5.7.2023 v 11:00 hodin. Jídla pro vás bude připravovat thajský kuchař Tony a pomáhat mu bude naše Sasima a Tif. Všichni se narodili v Thajsku a moc dobře ví, jak se thajské jídlo připravuje a hlavně jak má chutnat. Naše jídla jsou autentická thajská kuchyně.

V našem bistru ochutnáte nejen thajskou klasiku jako je Pad Thaj, Phad Khra Prao, Tom Jam, Tom Khá nebo Kéng Masaman, které jistě dobře znáte z vašich cest do Thajska, ale mnoho dalších thajských specialit.

V naší barové lednici pro vás máme připravené kromě jiného i asijské ledové čaje a thajské pivo Singha a Chang, které si v Thajsku oblíbili i Češi.

A na závěr vám rádi uvaříme dobrou kávu nebo ledový čaj Latté Matcha Tea.

Zjednodušené aktuální menu je k dispozici ZDE.

A jelikož jdeme s dobou, tak je možné si celou naší nabídku objednat i online na ibistro.waiwari.cz a jídlo vám připravíme buď do krabiček sebou nebo vám vaši objednávku rádi doručíme až k vám domů nebo do práce. Objednávku s jídlem vám v případě rozvozu přiveze kurýr společnosti Wolt.

Vaší návštěvou v našem thajském domě můžete zkombinovat skvělé thajské jídlo s úžasnou thajskou masáží a můžete tak i v Mladé Boleslavi zažít kousek pravého Thajska.

Těšíme se na vás!