Na svatého Martina 11.11.2025 startujeme naše zbrusu nové svatomartinské speciální menu, kterému vévodí tolik poptávaná KACHNA!
Náš thajský šéfkuchař Ton se svým týmem pro vás u příležitosti tohoto evropského svátku, připravil následující menu:
Láb Gaj – Kuřecí salát s lepivou rýží 

Bamí Pet Jáng – grilovaná kachna s vaječnými nudlemi a asijskou omáčkou
บะหมี่เป็ดย่าง | Velmi oblíbený street food z Bangkoku inspirovaný čínskou kuchyní. Kachna je připravená metodou Sous Vide a podávaná s vaječnými thajskými nudlemi, tajnou asijskou omáčkou a zeleninou Phak Choi, mrkví a koriandrem.
Kéng Phanéng Pet – kachna s thajským Panang kari 
Kéng Phet Pet Jáng – grilovaná kachna s červeným kari 
Pet Jáng Makhám – grilovaná kachna s tamarindovou omáčkou
Phad Prik Thaj Dam Pet – rýže s kachnou a thajskou pepřovou omáčkou
Svátek svatého Martina
Jelikož si lidé v ČR oblíbili svatomartinské husy u příležitosti oslav svátku svatého Martina a jelikož již spoustu měsíců naši zákazníci často poptávají v našem menu kachnu, dali jsme hlavy dohromady a rozhodli jsme se, že dnem svátku svatého Martina odstartujeme naše speciální menu ne s husou, ale s kachnou. A to i přesto, že kachna není původní thajské jídlo a pochází z Číny. Nicméně náš šéfkuchař Ton pro vás připravil kachnu na 5 různých thajských způsobů a navíc skvělou metodou Sous Vide, která předchází vlastnímu grilování kachny. Tak je zajištěna skvělá chuť a struktura naší kachny.
Přijďte tedy ochutnat pravou thajskou chuť naší kachny, která Thajsko nemá jen v názvu, jak to vídáme ve food courtech v obchodních domech po celé ČR, ale především oplývá pravou thajskou chutí!
Těšíme se na vás!


