Dárkové poukazy – ideální vánoční dárek

Dárkové poukazy

Chcete potěšit svou rodinu, přátele, známé, kolegy nebo obchodní partnery? Nemáte ještě vybraný vánoční dárek? Darujte svým blízkým netradiční dárek! Využijte naši nabídku a zakupte u nás dárkové poukazy na autentické thajské jídlo z našeho thajského bistra. Dopřejte jim ochutnávku exotického Thajska, kde se nespěchá a kde stres či špatná nálada mizí pod hřejivými úsměvy.

Poukazy zakoupíte buď osobně u naší obsluhy v bistru v podobě plastových kartiček velikosti platební karty v hodnotách 250 a 500 Kč a nebo online zde, kde si můžete vybrat buď fyzický poukaz, který vám doručíme poštou a nebo elektronický poukaz doručený ve formátu .pdf do vaší emailové schránky ihned po zaplacení v hodnotách 250, 500 a 1.000 Kč.

Dárkové poukazy jsou platné 6 měsíců.

Dárkové poukazy můžete v případě osobního nákupu zaplatit i gastro kartami a stravenkami Sodexo, Benefit Plus, Edenred, Up a Benefity / naše stravenka.

Dárkové poukazy pak je možné využít buď osobně v našem bistru nebo je můžete použít na úhradu vašeho jídla online na našem objednávkovém webu zde.

Těšíme se na vás!