Krásné Vánoce a šťastný Nový rok!

Vánoce 2023

Je to až neuvěřitelné jak ten čas letí. Již je to půl roku od rozšíření našich služeb a otevření našeho thajského bistra Waiwari.

Všem našim klientům, kteří k nám zavítali ochutnat autentickou thajskou kuchyni, velmi děkujeme za přízeň a velkou podporu v roce 2023 a přejeme všem šťastné, veselé a klidné Vánoce a mnoho štěstí, zdraví a úspěchů v novém roce 2024!!!

Doufáme, že jsme splnili vaše očekávání a že jste se u nás dobře najedli a zachováte nám přízeň i v roce 2024.

Byl to pro nás náročný rok plný nových událostí a výzev a potřebujeme si také trošku odpočinout. Proto využijeme tento sváteční čas a pár dní v závěru tohoto roku, abychom nabrali nové síly a mohli pro vás i v roce 2024 připravovat thajské dobroty. Naše bistro tedy bude uzavřeno od 23.12.2023 do 1.1.2024  a opět ho otevřeme pro naše skvělé zákazníky od úterý 2.1.2024.

I během naší nepřítomnosti si můžete zakoupit elektronické dárkové poukazy do našeho bistra zde. Poukazy vám po zaplacení systém doručí ve formátu .pdf na váš email a můžete si je vytisknout na normální, fotografický či tvrdší papír a vložit do obálky DL. Budete tak mít originální dárek pro vaše nejbližší.

Celý team z našeho bistra Waiwari thajské bistro se na naše skvělé  zákazníky opět bude těšit od 2.1.2024!